Se fierb toate legumele întregi. Când sunt moi se blenduiesc, se adaugă sare şi piper şi se mai lasă la fiert 5 minute. Între timp într-un castron se pune smântâna şi se amestecă treptat cu supa fierbinte. Se pune compoziţia de smântână în supă şi se mai dă un clocot. Se adaugă verdeaţa. Este delicioasă cu crutoane.
luni, 4 iunie 2012
Supă cremă de dovlecei
Pentru că e vară şi ne dorim să mâncăm supe cât mai ușoare şi răcoroase vă invit la o supă cremă de dovlecei cu crutoane. O minunăţie adorată şi de băiatul meu.
Ingrediente: 2 dovlecei, un morcov, o rădăcină de pătrunjel, o jumătate de țelină, un ardei gras, 200g smântână, pătrunjel verde, mărar, 3 frunze de ţelină.
Se fierb toate legumele întregi. Când sunt moi se blenduiesc, se adaugă sare şi piper şi se mai lasă la fiert 5 minute. Între timp într-un castron se pune smântâna şi se amestecă treptat cu supa fierbinte. Se pune compoziţia de smântână în supă şi se mai dă un clocot. Se adaugă verdeaţa. Este delicioasă cu crutoane.
Se fierb toate legumele întregi. Când sunt moi se blenduiesc, se adaugă sare şi piper şi se mai lasă la fiert 5 minute. Între timp într-un castron se pune smântâna şi se amestecă treptat cu supa fierbinte. Se pune compoziţia de smântână în supă şi se mai dă un clocot. Se adaugă verdeaţa. Este delicioasă cu crutoane.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu