Ingrediente: 3 legături de ceapă verde, 4 ouă, 200 g cașcaval, 300g șuncă presată, 4 linguri făină, 1 plic praf de copt,4 linguri de ulei + 2 linguri pentru prăjit ceapa, 4 linguri de iaurt, sare, piper.
Tăiem ceapa și o punem la călit în 2 linguri de ulei de măsline.
Amestecăm gălbenușurile cu 4 linguri de ulei, cu șunca tăiată, cu cașcavalul răzuit, făina, praful de copt, iaurtul, sare și piper.
Se adaugă apoi albușurile bătute spumă cu sare. Se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coace la foc potrivit (180) circa 35 minute până se rumenește.
Tăiem ceapa și o punem la călit în 2 linguri de ulei de măsline.
Amestecăm gălbenușurile cu 4 linguri de ulei, cu șunca tăiată, cu cașcavalul răzuit, făina, praful de copt, iaurtul, sare și piper.
Se adaugă apoi albușurile bătute spumă cu sare. Se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coace la foc potrivit (180) circa 35 minute până se rumenește.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu