joi, 22 martie 2012

Pacheţele cu carne

Ingrediente: 500g carne tocată de pui, 2 foi aluat foitaj, o linguriţă de nucşoară, o ceapă roşie, 2 ouă, o legătură de mărar, sare, piper, seminţe de mac, susan şi chimen.
Se căleşte ceapa în 4 linguri de ulei de floarea soarelui.
Adaugăm carnea şi lăsăm pe foc 15 minute amestecând mereu.
Adăugăm condimentele şi un ou amestecând repede pentru a-l încorpora bine. Se ia de pe foc şi se pune mărarul tocat mărunt.
Întindem foaia de aluat şi o tăiem în dreptunghiuri de 10 per 5 cm. Se pune câte o lingură de umplutură în fiecare pachețel.
 Se lipesc bine marginile pacheţelului şi se aşează în tava tapetată cu hârtie de copt. Se ung cu ou bătut şi se presară seminţe.
Se coc la 160 de grade timp de 20-25 minute.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu