duminică, 29 ianuarie 2012

Brioșe cu dulceață

Ingrediente: 300g făină, 120g zahăr, 110g margarină, 1 plic de praf de copt, 2 plicuri de zahăr vanilat, 5 linguri de lapte, 2 ouă, un praf de sare, 200ml frișcă lichidă, dulceață (eu am pus de cireșe amare, de caise).
       Ouăle se bat împreună cu margarina moale (la temperatura camerei). Se adaugă și laptele
            Peste această compoziție se adaugă zahărul, zahărul vanilat, praful de copt, făina și sarea.
                Se amestecă până la omogenizare.  Se adaugă frișca bătută și se amestecă cu grijă.
                Într-o tavă de brioșe se tapetează cu hârtie și se pun câte 2 linguri în fiecare lăcaș.


              Se pune câte o linguriță de dulceață în fiecare brioșă.
               Se pun la cuptorul, încins la 180 de grade, timp de 35 minute.

POFTĂ BUNĂ

              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu