Ingrediente: 7 ouă, 14 linguri zahăr, 3 linguri făină, 1 cană cu miez de nucă, 7 linguri de nucă pasată, 1 plic praf de copt. 200ml frișcă, 100g biscuiți simpli, 400g ciocolată crema (nutella).
Se bat 7 albușuri și 7 linguri cu zahăr. Se adaugă 3 linguri de faina, 7 linguri de nucă pasată și un praf de copt.
Într-o tavă unsa cu unt se pune miezul de nucă prăjit.
Peste nucă se așează compoziția de albuș și se coace circa 15 minute la foc mic.
Se răstoarnă blatul pe o tavă cu nuca în sus. se pune cât e fierbinte ciocolata și biscuiții.
Cele 7 gălbenușuri se freacă cu 7 linguri cu zahăr până se albesc. Se adaugă frișca și se pune peste biscuiți după ce s-a răcit blatul. Se dă la rece cel puțin 2 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu