joi, 2 februarie 2012

Ostropel cu piept de pui

Ingrediente: jumătate de piept de pui, 3 morcovi mici, un ardei gras, o ceapă, 5 căței de usturoi, un sfert de țelină, 400g roșii în bulion, o linguriță boia dulce, jumătate de linguriță de busuioc, o frunză de dafin.
             Într-o cratiță se pun la încins 7 linguri de ulei de floarea soarelui. Pieptul se feliază și se pune în cratiță. Între timp se curăță și se toacă ceapa și se pune peste carne, apoi usturoiul felii, morcovul, țelina și ardeiul de-asemena felii și frunza de dafin. Se pune capacul și se lasă 20 minute amestecând din când în când. Se adaugă roșiile busuiocul, sare, boia și piper și jumătate de cană cu apă, se fierbe în continuare fără capac până se îngroașă puțin.
POFTĂ BUNĂ 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu